Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Electricienii.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Executie prize de pamant/impamantare case, hale
1500 lei
Brand
E-electricienii
Cod produs
Priza pam
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Executam prize pamȃnat/ȋmpamantare case, hale, panouri fotovoltaice

Priza de de pamant / impamantare este formata din o serie de electrozi dedicati, conectati intre acestia realizandu-se o calea de descarcare a curentului . In functie de rezistenta solului si suprafata de contact a electrodului cu solul se determina o anumita rezistenta, denumita tehnic rezistenta de dispersie a prizei de pamant ce se masoara cu aparate special echipate cu aceasta functie.

Va oferim servicii de realizare a impamantarii (realizarea sapaturii santului cade in sarcina beneficiarului) cu scule si aparate profesionale, ce nu deterioreaza protectia electrodului de impamantare - fiabil si rapid)
# Batem tarusii - cu echipament dedicat !!!
# Conectam Platbanda !!!
# Montam eclisa de separatie priza pamanta-PEN !!!
# Masuram priza cu aparat omologat FLUKE Profesional !!!
astfel va ajutam in rezolvarea problemelor de securitate electrica cat si birocratica prin emiterea Buletinelor de verificare periodice PRAM, necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului si Pompieri

Numarul electrozilor de impamantare este in functie de sol rezistivitatea solului iar de regula se utilizeaza de la minim 3 electrozi de lugime 2 metri, amplasati la o distanta optima intre acestia.

Eliberam Buletine PRAM de verificare priza pamant si continuitate tip P.R.A.M. la costuri rezonabile , atat de necesare necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului sau Pompieri , intocmirii Dosarelor de Utilizare sau de Prosumator, Intocmim la cerere Dosare de Utilizare si Prosumator.

Ne deplasam in Bucuresti si imprejurimi , la cerere.
Din Gura in Gura