Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Electricienii.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Verificare PRAM Bucuresti
10 lei
Brand
Instalatii electrice
Cod produs
PRAM Buletin
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare si a paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop.

Aparatul trebuie sa fie verificat periodic de metrologie autorizata.

Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii .

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi: incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatrinirea izolatiilor.

In urma verificarii PRAM se intocmeste buletin de verificare PRAM care cuprinde:
Conditiile de masurare
Tipul aparatului folosit la masuratoare

Numele executantul si locul masurarii, acestea fiind necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii,    Protectia Consumatorului si Pompierii.

In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet firma noastra va emite un raport cu masuri.

In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari pentru instalatia verificata
Din Gura in Gura