Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Electricienii.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tablou electric automat
500 lei
Brand
Tablou electric
Cod produs
TABLOU
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Executam/inlocuim tablouri electrice cu tablouri electrice automate cu materiale de calitate germana Schneider, de generatie noua, sigurante calibrate pe sectiune conductoarelor, pentru evitarea neplacerilor (conductoare intrerupte in perete ce implica spargere pentru inlocuire sau aparitia canal cablu pozate pe pereti pentru suplinirea circuitelor intrerupte).

Tablul electric este inima unei instalatii electrice, el "supravegheaza" si asigura buna functionare a tuturor aparatelor electrice din casa dumneavoastra.

Este recomandat ca pentru electrocasnicele mari sa se realizeze circuite electrice de alimentare separate pentru a nu suprasolicita instalatia existenta (gen plita si cuptor electric, masina de spalat vase (unele), aer conditionat, masina se spalat, instalatii de incalzire electrice).

Bineinteles ca in acest context nici coloanele(firele) electrice nu au cum sa scape de lucrarile specifice de executie/inlocuire sau modernizare.

Se considera indeobste ca instalatia electrica interioara a unei locuinte apartine de furnizorul de energie elctrica - fals, instalatia incepe de fapt de la punctul de delimitare cu reteaua furnizorului, acest punct de delimitare este de obicei contorul electric, montat fie in apartament fie in firida de palier.

Tabloul electric este proprietatea dumneavoastra si este obligatia dumneavoastra sa ingrijiti sa functioneze in conditii optime si in siguranta.

Executam interventii de inlocuire a tablourilor electrice pentru cresterea sigurantei, optimizarea acestora in functie de sectiunea coloanelor, usurarea utilizarii acestora.

Lucrarea porneste cu alegerea si dimensionarea carcasei ABS a tabloului electric ce este prevazute cu usita frontala transparenta sau fumurie, acesta poate fi ingropat sau aparent in functie de posibilitatea de amplasare al acestuia.

Este recomandat ca tabloul sa fie unul produs de o firma consacrata in domeniu si sa fie destul loc pentru realizarea legaturilor electrice, acestea fiind prevazute din proiectare cu o rezerva de 20% spatiu liber.

Dupa alegerea tabloului, urmeaza alegerea sigurantelor automate.
Alegerea sigurantelor este cel mai important pas in realizarea tabloului.

In ceea ce priveste sigurantele, aici se schimba situatia si ne vom confrunta cu o mare dilema intrucat piata romaneasca este plina de produse contrafacute sau de produse ieftine, de obicei marci “no name” fabricate pe vapor in Marea Chinei.

Ca sfat va recomandam, nu cumparati niciodata sigurante automate ieftine din magazine indoielnice, sau de pe tarabe din diverse targuri, mai ales daca pe ele gasiti marci gen MERVE, SENTAI, HEPOL, etc.

Retineti ca o siguranta automata de calitate, de exemplu bipolara, nu poate sa coste mai putin de 20 - 30 lei nici daca o cumparati direct de pe banda de productie.

Aveti insa grija ca in aceeasi instalatie sa folositi sigurante ale aceluiasi producator.

Acestea trebuiesc alese in functie de sectiunea conductoarelor si corelat cu puterea consumatorilor.
Din Gura in Gura